Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Belediyesi ve İnegöl  Şeker Spor işbirliğinde  150 sporcunun katıldığı "kick boks" turnuvası düzenlendi  .
Turnuvada  34 madalya kazanan Pazaryeri takımı birinci oldu.
Belediye  Kapalı spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Garnizon Komutanı İsmail Erdin, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bilecik Federasyon Temsilcisi İsmail Özdil ile Bursa, Eskişehir, Bilecik, Balıkesir Kick Boks Kulüp temsilcileri ile sporseverler katıldı.

Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın , turnuva öncesi yaptığı konuşmada, özledikleri tabloyu burada gördüklerini ve mübakaya katılan sporculara başarı dileğinde bulunarak, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür spor müsabakaların düzenlenmesinin yararlı olduğuna inandığını ifade etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü  Lütfü Doyuk da sadece futbolda değil tüm dallarda sporculara destek verdiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
"Semi ve light-contact" dalı ve diğer kategoriler sonunda 11 altın, 10 Gümüş ve 13 bronz madalya kazanarak 113 puan toplayan Pazaryeri Spor Kulübü birinci olurken, 94 puanla Bursa Orhangazi Spor Kulübü ikinci ve 62 puanla Bursa Dikkaldırım Spor Kulübü üçüncü oldu.
Pazaryeri Kick Boks Kulübü Yardımcı Antrenör Fehmi Piliç ise ilk kez düzenledikleri turnuvaya katılımın yüksek olmasından dolayı mutlu olduklarını ve turnuvaya her türlü desteği veren Belediye Başkanı Yalçın'a teşekkür etti.
Müsabaka sonunda dereceye girenlere madalyaları  ve kupaları verildi.

Yorum Yazmak İçin Giriş Yapmalısınız!

Nöbetçi Eczaneler