18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

18 Mart 2021 12:46 Pazaryeri Belediyesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile ilçe Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini alması ile sona erdi.

Törene Müteakip Sarıdayı Köyünde,  Şehit. Jandarma Er Sedat Çakır ‘ın kabrinde, tüm Şehitler adına, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilçe Müftüsü Şenol Şahin tarafından dua edilerek şehit mezarına çiçek bırakıldı. Ardından Şehit annesi ve kardeşinin evlerine giderek ziyarette bulunuldu.

Düzenlenen çelenk sunma törenine, İlçe Kaymakamı Berker Çırak, Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, İlçe Jandarma Komutanı İlhan Canseven, İlçe Emniyet Amiri İnan Kılıçoğlu, kurum ve daire amirleri, şehit yakınları, gazilerimiz, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkımız katılım sağladı.