24 Kasım Öğretmenler Günü Programı

25 Kasım 2022 10:56 Pazaryeri Belediyesi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan törenlerle kutlandı.

Pazaryeri Hükümet Konağı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla ilk tören sona erdi.

Törenin ardından Pazaryeri Belediyesinin himayesinde Belediye altında Kitap fuarı açılışı yapıldı. Fuar açılışından sonra tören Pazaryeri Kültür Merkezi salonunda devam etti. Nabi Avcı Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından hazırlanan programda, konuşma ve şiir okundu. Emekli öğretmenlere görev başındaki öğretmenler tarafından çiçek ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Nabi Avcı Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmenlerinden oluşan koro türkü seslendirdi ve ardından tüm salonda bulana öğretmenler ayakta öğretmen marşını okumasıyla program sona erdi.

Tören sonunda Belediye sponsorluğunda Aktaş Organizasyon Celal Aktaş tarafından hazırlanan  yemek ikramı yapıldı.

Törene Kayamakam Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Jandarma Bölük Komutanı Recep Kuş, İlçe Emniyet Amir vekili İsmail Edibali Gülden, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Ünal, Erkan Karakaş, İsmail Turan, siyasi parti başkanları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Haber: İbrahim Öztosun