Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

01 Nisan 2022 16:02 Pazaryeri Belediyesi

Pazaryeri Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında, Pazaryeri Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

• 2021 yılı Denetim Raporunu ile ilgili bilgi verilmesi.
  • 2021 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi.
  • İmar Komisyonu Üyelerinin seçimi.
  • Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin seçimi.
  • Belediye Encümen Üyelerinin seçimi.
  • 2022 yılı üst yapı ve onarım birim bedellerinin görüşülmesi.
  • Belediye Mezbaha nesinde Büyükbaş ve Küçükbaş kesim ücretlerinin görüşülmesi.
  • İşgal Harçlarının görüşülmesi.
  • 04.03.2022 tarihli 23 nolu Meclis Kararının değiştirilmesi ve yeniden görüşülmesi.

gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan seçimler sonucu İmar Komisyonu Üyeliğine; Selami Özdil, Bayram Benli, Mehmet Uzun. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine; Erkan Karakaş, Gökhan Değirmen, Mehmet Duvan. Belediye Encümen Üyeliğine; Hüseyin Ünal ve Mehmet Uzun oy birliği ile seçilmiştir.

Belediye Mezbahanesi Büyükbaş kesim ücreti; 250₺ + KDV, Küçükbaş kesim ücreti; 40₺ + KDV olarak belirlenmiştir.

Meclis Toplantısına Meclis Üyeleri; Bayram Benli, Mehmet Duvan, Selami Özdil, Mehmet Uzun, Erkan Karakaş, Gökhan Değirmen, İsmail Turan, Volkan Onur, Hüseyin Ünal katılım sağladı. Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Haluk Filizli konuk olarak katıldı.

Dilek ve temennilerin konuşulmasının ardından Meclis Toplantısı sona erdi.